tiistai 15. huhtikuuta 2014

Jyväskylän Näkkärit = muchos nachos bueno

Joskus kannattaa avautua. Ei huonolaatuisesta piristä tärisevälle uusnatsille eikä mistään yhteiskunnallisesta aiheesta Facebookissa. Mutta joskus.

Jokunen viikko sitten kirjoitin Jyväskylän Naamat näkkärillä-komiikkakilpailun ongelmakohdista. En siksi, että Näkkärit olisi "Suomen vihatuin stand up-kilpailu" (kuten eräs tuotannon pään ihminen viestissään lohkaisi) vaan siksi, että yhden kilpailun mikrokosmos tiivisti monta koomisen makromaailman perusroplemaa, joihin törmää tuon tuosta - kuten ymmärtämättömyyden MC:n roolin tärkeydestä ja tuottajien haluttomuuden kuunnella koomikoita.

Noh, päälaelleen meni kuin turkkilaiseen anaalihyrrään juuttunut erotiikkakokelas, sillä Lasse "Naisten HopLop" Vesterisen konsultoimana Näkkärit runttasivat kaaoksen silmästä vallan kaunisrunkoisen simppelin komiikkakisan, jossa on järkeä ja joka pidetään Jyväskylän Freetimessa 16.4. keskiviikkona. Aiemmista puheistani totaalisesti poiketen kehotan kaikkia keskisuomalaisia komiikan kamraatteja kömmeltämään tonteille, tulee meinaan hyvä ilta.

Sillä pakkohan se on, kun kaiken käminäni jälkeen pyysivät minua MC:ksi iltaan. Minen oikein tiedä onko tämä hienoa vai noloa, mutta varmaan parempi vetää hyvin.



1 kommentti: